Huoneistoremontti ja keittiöremontti ammattitaidolla - Heinola ja Lahti

Toteutamme ammattitaidolla huoneistoremontit, keittiöremontit ja muut kodin remontit! Olipa kyseessä pienempi pintaremontti tai laaja kokonaisvaltainen huoneistoremontti, meiltä saat sujuvan ja laadukkaan palvelun. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Lahti, Heinola ja lähialueet. Remonttipalveluihimme kuuluvat mm.

  • maalaustyöt
  • tapetoinnit
  • kalusteasennukset
  • parkettien asennukset
  • laatoitukset
  • keittiöremontit
  • pintaremontit
  • kylpyhuone- ja saunaremontit

Remontti toiveidesi mukaan toteutettuna

Huoneistoremontti, keittiöremontti tai muu sisäremontti voi sisältää esimerkiksi seinien, lattian ja katon, sekä kaikkien kiinteiden kalusteiden uusimisen. Vaihtoehtoisesti voimme uusia ja remontoida vain tietyt osa-alueet lähtötilanteesta ja toiveistasi riippuen.

Remontin yhteydessä meiltä onnistuu esimerkiksi tapetoinnit, maalaustyöt, paneloinnit, kalusteasennukset, parkettiasennukset ja laatoitustyöt - mitä vain tarvitsetkin!

Sujuva ja ammattitaitoinen palvelu

Monipuolisen kokemuksen tuoma ammattitaito antaa meille osaamisen suunnitella ja toteuttaa remontit kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä. Kestävän ja näyttävän lopputuloksen lisäksi panostamme aina myös sujuvaan palveluun; hyvä yhteydenpito ja sovituista asioista kiinni pitäminen on tärkeä osa ammattitaitoa.

Autamme myös oikeanlaisten materiaalien valinnassa, niin että uusitut pinnat sopivat remontoitavaan tilaan parhaalla mahdollisella tavalla niin ulkonäön, kuin kestävyydenkin puolesta. Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita vastaavaksi myös toteutusaikataulun ja muiden työskentelyyn liittyvien yksityiskohtien suhteen, unohtamatta visiosi mukaista lopputulosta!

Remontti parantaa viihtyvyyttä ja nostaa asunnon arvoa

Huoneistoremontti paitsi parantaa viihtyvyyttä ja asumismukavuutta, myös lisää asunnon arvoa, eli se on monesta näkökulmasta hyvä sijoitus! Jo pienelläkin pintaremontilla voidaan saada aikaan huomattavia muutoksia, kun taas kokonaisvaltainen huoneistoremontti uudistaa tilan täysin. 

Halutessasi teemme remontin "avaimet käteen" -periaatteella. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hoidamme kaiken aina suojauksesta ja purkutöistä lähtien, joten remontti hoituu sujuvasti alusta loppuun saakka, olit sitten kunnostamassa asuntoasi viihtyisämmäksi omaksi iloksesi tai remontoimassa myyntiä varten.

Ilmainen arviokäynti

Aloitamme aina tekemällä maksuttoman arviokäynnin, jonka aikana kartoitetaan lähtötilanne ja toiveitasi vastaavan lopputuloksen aikaansaamiseksi tarvittavat toimenpiteet. Huomioimme heti arviokäynnillä toiveesi käytettävistä materiaaleista, toteutusaikataulusta ja remontin kokonaisbudjetista. Näiden pohjalta annamme sinulle yksilöidyn tarjouksen, josta selviää tarkemmin remontin vaiheet, aikataulut ja kustannukset. Teemme remontit laidasta laitaan toimialueenamme Lahti, Heinola ja lähialueet.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan remonttisi yhdessä!

Puh. 050 302 0257
Juha Revonmaa